Zoeken naar:

Bij Den Taxi draait alles om service en gemak, zelfs tijdens de feestdagen. Terwijl de kerstlichtjes twinkelen en de Nieuwjaars festiviteiten in volle gang zijn, willen we graag aankondigen dat ik als taxibedrijf volledig operationeel zal zijn tijdens zowel de kerstdagen als ook de jaarwisseling vanaf de namiddag tot in de nacht.

Den Taxi begrijpt het belang van betrouwbare en efficiënte transportmogelijkheden, vooral tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Of het nu gaat om een rit naar een dinner met familie en vrienden, het vervoeren van gasten van en naar feestelijke evenementen of gewoonweg om veilig thuis te komen na het vieren van oud en nieuw; ik sta paraat om te zorgen voor comfortabele en betrouwbare ritten.

Den Taxi staat klaar om u veilig en op tijd naar uw bestemming te brengen, tijdens de jaarwisseling vanaf 17:00 uur tot 06:00 uur. Geen enkele feestdag zal ons ervan weerhouden om u de best mogelijke service te bieden.

Reserveringen kan u vooraf via de website boeken (alleen beschikbare voertuigen kunnen geselecteerd worden) of voor meer informatie over onze beschikbaarheid tijdens kerstdagen, overige feestdagen of Oud & Nieuw, kunt u contact opnemen via +31.228-234 444 van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 – 19:00 uur.

Bij Taxibedrijf Den Taxi kijken we ernaar uit om u tijdens de feestdagen van dienst te zijn en wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar!

Tip: Als er geen voertuig beschikbaar is op uw gewenste tijd, probeer dan iets later of eerder te vertrekken. Of bel even om te vragen welk tijdstip nog beschikbaar is.